1. maaliskuuta 2012

Kevät / Kesä suunitelmia alustavasti...

JIBIIII !!!

Tänään hyviä uutisia kevään kalareissuja ajatellen. Kalareissu tuonne Särkisalon Armonlaaksoon Haukijahtiin olisi ilmeisemmin jotakuinkin samalla kokoonpanolla kuin viimeksi syksyllä. Mahtava paikka ja mukava päästä nyt kevät kalaan myös tuonne ja katsoa millaista siellä silloin on. Ovatko kalat yhtä varovaisia? se jää nähtäväksi!
Hieman juttua tuosta syksyiseltä reissusta voi lukea Särkisalo 2011 sivulta.

Perhovälinein kalastavan kanssa oli hieman suunnitteilla jos menisimme tällä kertaa kelluntarenkailla tuon reissun kun hyvin näyttäisi pystyvän autolla liikkua paikasta toiseen. Veikkaan että hieno ja mukava reissu jälleen tulossa! Sitä ootellessa! Tänään vissiin TJ 76.....

Myös Näätämölle on palattava tänävuonna kerran, ellei kaksi. Sen verran tykästyin kyseiseen paikkaan ja jäi vaivaamaan tuo perhokalastusalueen yläosat... Juttua viime reissusta Näätämö 2010...

Nyt olisit tarkoitus tehä reissu Kesäkuun viimeisillä päivillä / heinäkuun ensimmäinen viikko. Suunnitelmina olisi ajella PK-Seudulta Sevettijärvelle ja sieltä vesitasolla Vuontislompololle josta lähtisimme laskettelemaan Näätämönjokea alaspäin. Uusia paikkoja aina kiva päästä kokeilemaan ja siksi lento ylös ja kävely takaisin, ei tule niin edestakaisin tahkomista. Jokunen Perhokin tullut jo sidottua tuolle reissulle mutta vielä puuttuu ja paljon!

Toisenkin reissun ajattelin tehdä pohjoiseen, Näätämölle tai sitten jonnekkin muualle, varmaan joskus Elokuun keskivaiheilta syksyä kohden. Toki jos jollain jotakin mahtavia paikkoja ehdottaa niin saa toki kertoa!

Keskisuomessa ja muualla lähivesillä on myös käytävä tänäkesänä, koska tämä kesä on pyhitetty kalastukselle ja vesillä oloon. Yhtemä pakollisena paikkana on Käydä Mäntyharjun Miekankoskilla, jossa pääsin ensikertaa kalaan virtaavan veden ääreen perhovälinein. Sinne siis!

Kevättä ja kesää odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti