17. helmikuuta 2013

Kauden avaus 2013

Sumuinen sunnuntai. 

Eli kamat kasaan, Vantaankoskelle kokeilemaan uutta siimaa ja samalla harjoittelemaan uuden kameran käyttöä.

Tuli viikolla hommattua tuohon Visionin #4 Cult:iin uusi naru: Zpey:n Balance #5 kelluna. Ensituntuma naruun oli mainio ja tulimme sinuiksi hyvinkin nopeasti. Siima toimi mainiosti niin yliolan, ala- ja rullausheitoissa. Siin minulle juuri sopiva helppo heittoinen siima. Plussaa siima sai vielä siitä että, se ei mennyt ollenkaan kippuralle eikä jäykistynyt kylmässäkään. En sitten tiedä kovemmalla pakkasella, nyt oltiin nollassa tai hieman alle. Yhteen vetona varsin tyytyväinen ja voin suositella muillekkin!

Kalastuksellisesti päivä ei ollut mitenkään tuottoisa, MP niinkuin yleensä. Onneksi kotona odottaa soppa. Hieman tuli uusia ideoita kuvassa näkyvään perhoon joka on oma pikku kirjolohiperho projekti. Taas. Kameraakin tuli hieman ulkoilutettua ja harjoittelu kuvia näpsittyä niin ihanan harmaissa maisemissa. paljon on vielä tuonkin asian kanssa harjoiteltavaa. Mukavaa puuhaa kylläkin. Mikäs sitä päivää viettää kalastaen, kuvaten ja ulkoillen. Ennemmin kuin krapulassa kotona makoillen.

Perhojen kehittelyt jatkuu niin haukiperhoissa kuin muissakin. Hauki kuume alkaa olla jo aika kovissa lukemissa... haukikepukkaankin tullut uutta siimaa talven aikana: RIO Scandinavian pike #9 kelluna. Sen testaamisesta myöhemmin lisää kun siihen asti päästään. Nyt kevään odotteluun...

Pari kuvaa päivältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti