9. kesäkuuta 2013

Kuhaa perholla.

Kuhaa perholla kelluntarenkaalla kelluen? Miksi ei.

Kaveri hieman puhunut tuosta hommasta ja itseäni alkoikiinnostaa hieman kyseinen touhu. Sovittiin siis että torstaina illalla lähtisimme kokeilemaan kyseistä hommaa.


Yleisö.

Perjantai oli vapaata töistä joten ei haitannut vaikka myöhään yöhön menisi. Tietenkin siinä samalla pystyi muutaman urheilujuomankin ottamaan mukaan :) Sovittiin että kahdeksan aikaan kaveri tulee hakemaan joten muutaman perhonkin kerkesin just ja just sitomaan kyseiseen hommaan. 

Kamat autoon ja nokka kohti merta. parkkipaikalla rutiininomaisesti renkaat ja kamppeet kasaan ja vesille. Valoisaa riitti hyvinkin pitkälle iltaa, itseasiassa ei pimeätä kunnolla edes illan aikana tullut. Alku oli hieman hiljaisempaa varsinkin itselläni kun homma oli ihan uutta ja uittotyyli ja siimavalinnat oli vähän hakusessa. Yhentoista jälkeen illalla rupesi kaveri kiskomaan tasaiseen tahtiin kalaa. itse sain tyytyä pelkkiin tukistuksiin ja karkuutuksiin. Kyllä siinä oma tatsi pitää selvästi olla.

Taas on kiinni.

City maisemassa mennään.

Itselläni ei ollut kunnon alumiinisia painosilmiä kun sidoin ensimmäiset "clouserit" joten jouduin soveltamaan ja lyijypainoista värkkäämään silmät. Oli meikäläisen sperhot turhan raskaita ilmeisesti.Yhden aikaan sain kumminkin parikalaa renkaaseen asti. Toinen ruokakalaksi. kaikki neljä perhoa jäi pohjaan loppujen lopuksi. Onneksi kaverilla oli rasiallinen kunnon perhoja.

Kaveri senkuin jatkoi tasaista kalan kiskomista. Reilu 50cm nousi parhaana kalana ylös ja yksi varmasti isompi kala pääsi loppumetreillä karkuun. Joskus käy näinkin. Mitallista kalaa oli ainakin puolet ja itsekkin sain vielä yhen kalan ylös kaislan reunasta kun olimme jo hiipumassa takaisin rantaan päin. Kellokin alkoi lähennellä kolmea yöllä. Yhteensä noin 30kpl kuhia kävi renkaassa kääntymässä.


Nättikala.


 Tätä hommaa pitää kyllä useimminkin käydä harjoittamassa, sen verran mukavaa touhua, niinkuin kalastus aina on! Ja vielä mukavaa sinäänsä kun kauas ei tarvitse mennä kun ihan urbaanissa ympäristössä pystyy kalastella :) Täytyypi tästä sitoa rasiallinen noita clousereita niin pääsee taas kalalle...


Näihin maisemiin oli hyvä lopettaa.

Ps. Pahoittelen suttuisia kuvia. Ei oikein pimeässä kuvaaminen luonnistu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti