2. syyskuuta 2013

Syksy saapui.

Taas tauon jälkeen hieman lyhyesti stooria eiliseltä:

Eile 1.9.2013 klo 07:00 startattiin syksyn ensimmäiselle hauki reissulle uussille vesille rajanaapurimme suuntaan. Reilun tunnin ajamatkan jälkeen saavuttiin ensimmäiselle paikalle. Kaksi eri paikkaa oli tarkoitus kalastella. Homma meni perinteiseen tapaa kamojen kasaamisella ja rantaan tetsaamisella.

Kyllä taipuu!

Molemmat paikat oli hyvin monipuolista vettä ja hienoa maisemaa! Tapahtumia tuli joka ukolle tasaiseen tahtiin, suurin osa kumminkin perus puikkaria. Muutamia n.80cm kalojakin osui joukkoon. Kaloja nousi kokopäivän aikana kolmeen mieheen rapiat 30 kpl joten määrällisesti melko hyvä aloitus syksylle uusilla vesillä!

Kaunis

Ensimmäisen tunnin aikana sain todeta että kahlureiden paikkaus yritys oli mennyt päin mäntyä kun molemmissa lahkeissa oli jo noin litra vettä. Siinä sitten oli jalat seuraavat 10 tuntia "kylvyssä".

Uusia hienoja paikkoja löytyi, niin kalastuksellisesti kuin maisemallisestikkin! Jopa Merikotkaa päästiin ihailemaan kohtuullisen matkan päästä. Suosittelen kaikille rohkeasti kokoilemaan uusia paikkoja vanhojen mestojen tahkoomisen sijasta. Saattaa yllättyäkkin aika lailla. Hieman mahtui matkaan myös rymyämista rengas selässä niin kaislikoissa kuin pusikoissakin, pitäähän nyt olle vähän tekemisen meinikiä hommassa :)


Muutama kuvakin tuli räppästyä. Syksyn mittaa tulee kyllä käytyä mahdollisimman paljon kalassa joten eiköhän tuota kuvaustakin pääse samalla harjoittamaan.

Hyvää syksyn alkua kaikille ja kireitä siimoja!

Näihin tunnelmiin oli hyvä lopettaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti