24. lokakuuta 2012

Uskomaton pusikko.

Kylläpäs on aikaa vierähtänyt viime blogipäivityksestä.

Kelit kylmenee ja vedet viilenee! Haukiperhoja on tullu toistakymmentä sidottua nyt syksyn reissuja varten ja jokunen reissukin tullu heitettyjä. Perhojakin on jo menetetty sen verran että penkin ääreen pitäisi vielä vääntäytyä ja sitoa lisää haukisuteja.

Kolmisen vikkoa sitten käytiin ensikertaa Itäisemmällä merialueella kalassa ja löydettiinkin ihan hyvä kaislikko spotti. Se reissu tuotti kahteen mieheen kolmisenkymmentä haukea ylös josta isoimmat noin 3,5kg.
Yksi kala päätyi ruokapäytään.
21.10 Sunnuntaina klo 07:00 suuntasimme uudemman kerran kohti samaa spottia, nyt kolmen ukon voimin. Vesillä olimme noin 08:30. Olisiko mennyt edes kymmentä minuuttia niin kaveri oli jo koukuttanut kolme haukea, siitä varmaan viisi minuuttia eteenpäin niin toinen kaveri huuteli että parempi kala kiinni! Aikamoinen vääntö olikin ja vapakin napsahti loppumetreillä poikki, mutta kaverin uusi rekordi 95cm hauki nousi renkaaseen. kuvat, mitat ja takaisin kasvamaan!

Itselläni meni tovi ensimmäisen kalan koukuttamiseen kun tuli heti alkuun kunnon räveltämismodi päälle eikä mikään meinannut onnistua...... PRKL. Hetken kuluttua rupesi kumminkin kaloja nousemaan tasaiseen tahtiin. Kaloja nousi tasaiseen tahtiin joka jampalle jokusen tunnin ajan, puolesta kilosta 4 kiloon. Sitten iski hieman hiljaisempi hetki, johtuko sitten pienesta siirtymisestä vai mistä. Sitä ei tiedä.

Kaloja rupesi iltäpäivällä jälleen nousemaan ja vauraampaakin kalaa kävi perässä pyörähtämässä ja jokunen mukava nousi renkaaseenkin. 

Sitten ei enää perässä pyörähtelyt riittänyt. Itselleni pamahti rajulla tärpillä kiinni kaslan sisältä ja samntien hirmu syöksyjä muutama kappale ja eiköhän siimat ollu kaislojen ympäri ja perässäkin joutui aika vauhdilla polskia. Jonkin aikaa siinä tapeltuani renkaaseen nousi oma rekordini: 101cm! JES! yli metrinen siis saavutettu :D

Ei aikaakaan kun kaveri huudahti että nyt on isompaa kiinni! #7 vavasta päätellenkin kala oli jo aikamoinen meinaan vapa oli niin mutkalla että hyvä ettei poikki menny! Aikamoinen taistelu siitä seurasikin mutta onneksi kaveri vei voiton ja hänellekkin uusi rekordi: 109cm! 

Päivä oli ihan uskomaton! kolmeen mieheen nousi yhteensä 80kpl haukia ylös + 1 ahven. Uskomaton määrä sitten vielä kaikkia muita tapahtumia kaupanpäälle. huhhuh... saa nähdä pääseekö enään koskaan samanlaisiin tuloksiin, se jää nähtäväksi.

Joka jamppa siis laittoi omat enkkansa rikki perhovälinein. isoimmat: 95cm, 101cm ja 109cm. sellaisia reilun kolmosen - nelosen kalojakin tuli erittäin mukavasti.

Ohessa hieman kuvia reissulta ja kaverin tekemä videokin:

95cm kiinni.

Näitäkin tuli mukavasti.
Hetki lähenee... 

 Saa hymyillä! 109cm!

 Räkäraketti vääntää vapaa.

 Oma enkka: 101cm.

Kaverikuva

Takaisin kasvamaan.

Tässä kaverin tekemä video reissusta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti