27. huhtikuuta 2013

Henkseleitä pukkaa...

Sunnuntaina olisi tarkoitus aloittaa tänävuonna kelluntarengas hommat. pikkuhiljaa sitä ollaan tässä valmisteltu mm. uusilla heittosiimoilla, kahlureiden paikkauksilla ja tietenkin uusien haukiperhojen merkeissä.

Viime syksynä tein kelluntarenkaalle ns. kantohenkselit" mallia naru jossa molemmissa päissä hakaset. toimi, mutta ei hirveän mukavat ja rengas heilui ja roikkuis selässä kuin heinämies konsamaan.

Alkuviikosta asioidessani kaupoissa tuli vastaan potenttiaalisia tarvikkeita joista voisi saada tehtyä hieman inhimillisemmät kannattimet. Tarvikkeet kassan kautta kotia.

Koira vietiin pallien poistoon päivällä, joten sitä oli tässä kotosalla vahdittava koko ilta ja valvottava myöhään jokatapauksessa. Koira makaa vieressä täydessä lääkehöyryssä kun minä yritän käyttää ompelukonetta jotenkin. ollut varmaan mielenkiintoinen näky...

Vihdoin sain ompelukoneen toimimaa (luulisin) mutta sillä pystyi ompelemaan. Remmit,kiinnikkeet, lukot yms niks naks kasaan ja niistähän tuli yllättävän hyvät!

Huomennä täytyy hieman koeponnistaa uusia "henkseleitä" sunnuntaita varten. Mukavaa kun nyt pystyy portaattomasti säätämääm remmejä. Toivottavasti toimivat!

Jos jotakutakin kiinnostaa niin:

- Hihna on 40mm leveetä ja hommattu partioaitasta.
- Hakaset ja lukot on 40mm leveitä veneilykäyttööntarkoitettua kamaa bauhaussista.
- Ompelulanka ns. karhunlankaa + paksu neula + mallia museo ompelukone.

Kokonaiskustannukset hihnoilla, hakasilla, lukoilla ja "karhunlangalla" tuli yhteensä n. 10e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti